GÜNDEM

“DEVLET, ÖNLEM ALMALI”

Mazlumder Başkanı Hasan Argünağa, Ankara’da gerçekleşen ve 100’e yakın insanın ölümüne yol açan bombalı saldırıya ilişkin kınama mesajı yayımladı.

“DEVLET, ÖNLEM ALMALI”
12-10-2015 18:50
Google News

Devletin en temel görevinin, yurttaşların güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Argünağa “Faillerin hızlı bir şekilde tespit edilerek cezalandırılmasını talep ediyor ve tüm resmi makamlara olayda sorumluluğu bulunan yetkililer hakkında gerekli işlemlerin ivedi bir şekilde yapılması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

“BATMAN’DA POLİS, ORANTISIZ GÜÇ KULLANDI”

Patlamayı Batman’da protesto etmek isteyen ve aralarında HDP Batman Milletvekillerinin de bulunduğu gruba polisin orantısız güç kullandığını belirten Argünağa “Batman’da demokratik tepkilerini göstermek isteyen ve aralarında üç milletvekili ile Belediye Başkanımızın da olduğu gruba yönelik müdahaleyi de çirkin bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Yerde oturmuş ve hiçbir taşkın hareketleri bulunmayan ikisi bayan üç milletvekili ile Batman Belediye Başkanına yönelik olarak iki panzerden durmadan orantısız tazyikli su ile gerçekleştirilen müdahaleyi kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete