GÜNDEM

DİCLE EDAŞ’TA YAŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ…

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende A.Ş. (Dicle EPSAŞ) Batman İl Müdürlüklerinde çalışan personelin yaş günü etkinliklerinin Temmuz ayı programını gerçekleştirdi.

DİCLE EDAŞ’TA YAŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ…
28-07-2015 21:07
Google News

Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen yaş günü etkinliğine İl Müdürü Murat Dursun, DEPSAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk ve birim amirleri ile Temmuz ayında doğan 21 Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ çalışanı katıldı.

KUTLAMALAR DEVAM EDECEK

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Dursun, Mayıs ayında başlatılan toplu yaş günü kutlamalarının devam edeceğini belirterek, farklı etkinliklerle çalışanlarının moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştıklarını ifade etti.  İl Müdürü Dursun, bu tür etkinliklerin kurum çalışanları arasında kaynaşma vesile olduğunu ifade ederken ise, “Bugün yaş günü etkinliklerinin üçüncüsünü gerçekleştirdik.  Bize bu imkânı veren Genel Müdürlük yetkililerine teşekkür ederken, personellerimizin yaş günlerini kutlar, ömür boyu sağlık,  mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi.

Temmuz ayında doğan personelin fotoğraflarının yer aldığı yaş günü pastası topluca kesilirken, yaş günü kutlanan 21 çalışana Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ logolu kupa bardaklar hediye edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?