GÜNDEM

DİCLE ELEKTRİK, SEÇİME HAZIRLANIYOR

“SEÇİM GÜNÜ OLASI KESİNTİLERE KARŞI TEYAKKUZDA OLACAĞIZ”

DİCLE ELEKTRİK, SEÇİME HAZIRLANIYOR
19-03-2019 16:31
Google News

Dicle Elektrik, 6 milyonluk nüfusa sahip Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’te 31 Mart Seçimleri öncesi bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Seçim günü elektrik şebekesinde herhangi bir sorun yaşanmaması için 61 Bin 198 kilometre/karelik alanda her türlü tedbiri aldıklarını belirten Şirket Yetkilileri “453 ekip, 347 araç ile bölge genelinde bakım ve onarım yapıyoruz. İhtiyaç duyulan yerlere ek trafo tesis ederken, mevcut şebekeyi de elden geçiriyoruz” dedi.

SEÇİM KURULLARINA JENERATÖR DESTEĞİ VERİLECEK

Seçim hazırlıkları kapsamında Diyarbakır’da 113, Şanlıurfa’da 135, Mardin’de 65, Batman’da 52, Siirt’te 43, Şırnak’ta ise 45 olmak üzere 453 ekip oluşturulduğu belirtilen açıklamada “İhtiyaç duyulması halinde her seçim kuruluna jeneratör ile elektrik enerjisi sağlayacağız. Oluşturulan ekiplerin görev yerleri belirlendi, vardiya planlaması yapıldı. Seçim süresince 186 numaralı Dicle Elektrik Çağrı Merkezi tam vardiya çalışacak. Çağrı Merkezi’ne gelecek talep ve şikâyetler anında değerlendirilerek, çözümü sağlanacak” dedi.

HER İLE KRİZ MERKEZİ KURULCAK

Dicle Elektrik, muhtemel krizleri önlemek adına her ilde bir kriz merkezi kuracak. Olası arızalarda kriz merkezi, sorunlara müdahale edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete