GÜNDEM

DİCLE ELEKTRİK’TEN ŞİKÂYET VAR;

“Evlerimize 1 yıldır elektrik verilmiyor”

DİCLE ELEKTRİK’TEN ŞİKÂYET VAR;
26-12-2018 18:17
Google News

8 ay önce kurdukları yeni yerleşim yerine elektrik verilmemesinden şikâyetçi olan vatandaşlar, Dicle Elektrik Yetkililerini göreve davet etti.

5 EVİN BULUNDUĞU YERLEŞİM YERİNDE ELEKTRİK YOK

İpekyolu üzeri Kozluk Yolu çıkışı Veysel Karani Yolu üzeri Tuzla Gölü Köyü altında kendilerin ev yapıp yerleşim yeri kuran Eyüp Çelikoğlu, Abdulkadir Sönmezsoy ve Mehmet Sönmezsoy, yerleşim yerine elektrik verilmediği gerekçesiyle Dicle Elektrik Şirketinden şikâyetçi oldu. 5 evin bulunduğu yerleşim yerine 1 yıldır elektrik bağlanmasını beklediklerini belirten Eyüp Çelikoğlu ve Eşi Hülya Çelikoğlu ile Abdulkadir Sönmezsoy ve Mehmet Sönmezsoy, gazetemizi ziyaret ederek, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

“1 SENE ÖNCE BAŞVURU YAPTIK”

Vatandaşlar “8 ay önce yerleşim yeri kurduk. Havası güzel, doğası güzel bir yer. Arkadaş ve akrabalarımız ile oraya evlerimizi yaptık. Evler inşaat halindeyken, 1 sene öncesinden elektrik başvurumuzu yaptık. 8 aydır o evlerde yaşıyoruz. Ama Dicle Elektrik oraya elektrik bağlamıyor. Her gittiğimizde 15 gün içerisinde geleceğiz diyorlar ama ne gelen var ne de ilgilenen. Dicle Elektrik Şirket Yetkililerini göreve davet ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?