GÜNDEM

DİCLE EPSAŞ, DEPSAŞ ENERJİ OLDU

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta görevli tedarik şirketi statüsüyle 2 milyon aboneye hizmet veren Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş, yeni logo ve yenilenen Depsaş Enerji markasıyla faaliyetini sürdürecek.

DİCLE EPSAŞ, DEPSAŞ ENERJİ OLDU
07-04-2021 14:03
Google News


Sorumluluk bölgesinde 2 milyonu aşkın aboneye görevli tedarik şirketi (GTŞ) statüsü ile hizmet veren Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş (Dicle EPSAŞ)  bundan böyle Türkiye genelinde yeni markası Depsaş Enerji adıyla faaliyet gösterecek. Şirketin uzun yıllardır kullanımda olan logosu da yeni marka için yeniden tasarlandı. Depsaş Enerji logosunda amblem DEPSAŞ ve ENERJİ kelimelerinin ilk harflerinin stilize edilip, birleşiminden oluşturuldu. Hizmet bölgesi Güneydoğu’nun en sembolik öğelerinden biri olan güneş, stilize edilerek ambleme taşındı. Logonun renkleri ise turkuvaz ve turuncu tonlarından seçildi. 

“YENİ MARKAYLA HİZMET VERECEĞİZ”
Depsaş Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, “Sürekli dönüşüme ve yenilenmeye inanan bir şirket olarak gerek markamızı gerek logomuzu yenileme zamanı gelmişti. Yeni dönemde de tüm paydaşlarımızın beklentilerini karşılarken üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeyi ve Türkiye’de örnek gösterilen perakende satış hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete