GÜNDEM

DİCLE, HİZMETTE ENGEL TANIMIYOR

Müşteri memnuniyetini yükseltmek için dağıtım bölgesindeki illerde kayıt dışı kullanımı da engelleyecek milyonlarca liralık altyapı yatırımı gerçekleştiren Dicle Elektrik, kırsalda da en ücra mezralara ulaşarak onarım ve bakım hizmeti veriyor.

DİCLE, HİZMETTE ENGEL TANIMIYOR
15-08-2017 20:13
Google News

Batman’da arıza onarım bakım ekipleri, karadan ulaşımın olmadığı bölgeye varilden yapılan salla ulaşarak yaşanan arızayı giderdi.

CAN YELEĞİ GİYEREK GİTTİLER

Tüm müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi vermeyi hedefleyen enerji şirketinin arıza ekipleri, alınan bir ihbar üzerine Hasankeyf ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan ve 4 abonenin yararlandığı panoda yaşanan arızayı gidermek için buraya gitti. Elektrik panosunun Dicle nehrinin karşı kıyısında olması ve buraya da karayolu ila ulaşım bağlantısı bulunmaması nedeniyle Dicle Elektrik ekipler, karşı kıyıya vatandaşların da kullandığı varilden yapılma salla gitmek zorunda kaldılar. Kendilerine rehberlik eden Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Yılmaz ile sala binen ekipler, yaşanması muhtemel bir kazaya karşı can yeleklerini giymeyi ise ihmal etmediler. Nehri aşan ekipler, kısa sürede arızayı gidererek, arıza yüzünden kesilen enerjinin yeniden verilmesini sağladıktan sonra, aynı yoldan geri döndüler.

HER ZAMAN ÇÖZÜM YOLU BULUNUYOR

Dicle Elektrik Hasankeyf ilçe şefi Yasir Ekinci, ilçenin dağlık kesiminde yaşanan arızayı giderme ile ilgili çalışmalarını anlatırken, “İhbar alınca müşterilerimizin mağdur olmaması için hemen ekipleri sevk ettik. Can yelekleri ile iptidai bir salla karşıya geçen ekiplerimiz, kısa sürede arızayı giderdi. Bu bölgenin dağlık olması sebebiyle zaman zaman coğrafi zorluklarla karşılaşıyoruz. Ancak müşterilerimizi memnun etmek için her zaman bir çözüm yolu buluyoruz.’’ ifadelerini kullandı. (Dicle Elektrik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete