GÜNDEM

DİKA’DA MURAT ERÇİN DÖNEMİ

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreterliğine Ajans’ın Dış İlişkiler ve Fonlar Birimi Başkanı Murat Erçin vekâleten atandı.

DİKA’DA MURAT ERÇİN DÖNEMİ
30-04-2020 18:54
Google News


DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ’ın Mardin İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne atanmasının ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından Ajans’ın Dış İlişkiler ve Fonlar Birimi Başkanı Murat Erçin DİKA Genel Sekreterliğine vekâleten atandı. Batman Sonsöz Gazetesi olarak, Erçin’e yeni görevinde başarılar dileriz.
 

MURAT ERÇİN’İN KİMDİR?
Mardin’in Midyat İlçe nüfusuna kayıtlı olar Erçin, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Etüt ve Planlama Mühendisi ve Birim Müdürü olarak görev yapan ve 2011 Yılında Dicle Kalkınma Ajansı'nda uzman personel olarak göreve başlayan Erçin, Planlama Uzmanı olarak görev yaptı. ABD’de Cornell Üniversitesinde Sürdürülebilir Yerel ve Kırsal Kalkınma Alanlarında çalışmalar yapan Erçin, New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Merkezi, Nüfus Fonu Teşkilatında profesyonel staj programına katıldı. 2016 Yılında Dicle Kalkınma Ajansında Dış İlişkiler ve Fonlar Birim Başkanı olarak görevlendirilen Erçin, evli ve 3 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce biliyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete