GÜNDEM

DİKA’DAN E-TİCARET EĞİTİMİ

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ile İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı iş birliğiyle GAP Bölgesi illerinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik düzenlenen E-Ticaret Uzmanlık Eğitimi programı, üç ajansın Genel Sekreterlerinin katılımlarıyla başladı.

DİKA’DAN E-TİCARET EĞİTİMİ
10-06-2020 19:01
Google News


Online olarak video konferans yoluyla gerçekleştirilen eğitimin açılışında konuşan DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, e-ticaretin küreselleşen dünyada yeni iş modellerinden biri olduğunu, ticari faaliyetlere ilişkin tüm süreçlerin elektronik ortamda gerçekleştirilmesini ifade ettiğini söyledi. Genel Sekreter Alanlı “e-ticaretin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu özellikle Covid–19 sürecinde bariz bir şekilde gördük. Evlerinde bulunan insanlar her türlü ihtiyaçlarını oturdukları yerden elektronik ortamda sipariş vererek temin ettiler. Bunun sonucunda ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada e-ticaret hacmi hiç olmadığı kadar büyüyerek gelişme gösterdi. Bizlerde bölge olarak, bu imkânı rekabet edilebilirliği artırmak için değerlendirmeliyiz” dedi.
Worldef Business School tarafından video konferans yoluyla 8 gün sürecek olan eğitimin sonunda katılımcılara E-Ticaret Uzmanlık Sertifikası verilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete