GÜNDEM

DİKA FİNANSE EDECEK

DİKA, Batman Üniversitesi’nin proje ortağı olduğu ve Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu 981.157,92 TL’lik Mardin İli Kültür Envanteri projesini destekleyecek.

DİKA FİNANSE EDECEK
13-09-2018 21:28
Google News

 

SÖZLEŞME İMZALANDI

Proje, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz Kozbe ve Öğretim Görevlisi Akarcan Güngör, Mardin İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı M. Sabahattin Genç ve Mardin Müze Müdürü Nihat Erdoğan’ın katıldığı törende, Mardin İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Alaaddin Aydın ve DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ tarafından imzalandı.

BATMAN’DAN AKADEMİSYENLER DE PROJEYE KATKI SUNACAK

Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz Kozbe, Mardin turizmine ciddi katkıları olacak proje hakkında “Projenin genel amacı, dünya uluslarının ortak mirası olarak kabul edilen kadim Mardin’deki taşınmaz kültür varlıkları ile sit alanlarına dair envanterin çıkarılması. Batman’da 2017 yılında iyi bir uygulama örneği olan Batman İli Kültür Envanteri projesini tamamladık. Batman Üniversitesi’nden bir grup akademisyenle, Mardin İli Kültür Envanteri projesine destek vereceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete