GÜNDEM

DİKA, SAHA ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR

DİKA, geçmiş dönemlerde özel sektöre yönelik yürüttüğü mali destek programlarının meydana getirdiği etkileri araştırmak amacıyla Etki Analizi Saha Çalışması yapıyor.

DİKA, SAHA ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR
21-10-2016 20:52
Google News

2010 Yılı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ile 2011 Yılı Sektörel Gelişme Mali Destek Programlarının etki analizi saha çalışmalarına Eylül ayında başlandığı belirtiliyor.

ANKETLER UYGULANIYOR

Destekten yararlanan ile yararlanmayan işletmeler arasından kontrol grubu oluşturularak sahada yüz yüze görüşmeler yapılıp anket çalışması uygulandığını açıklayan Yetkililer “Bugüne kadar DİKA’dan hibe desteği alan, projesi feshedilen, yedekte kalan, sözleşme imzalamaktan feragat eden yatırımcılar ile geniş kapsamlı bir analiz çalışması yapılıyor. Veriler doğrultusunda düzenlenecek analiz raporu, verilmiş olan desteklerin etkilerini ortaya koyacağı gibi Ajans’ın ileriki yıllarda uygulayacağı programların iyileştirilmesine yardımcı olacaktır. Bölge’yi olumsuz etkileyen gündemdeki güvenlik sorunlarının üretim, istihdam ve ihracat üzerindeki etkilerinin de irdelendiği bu çalışma, yatırımcıların DİKA hakkındaki beklentilerini ortaya koyacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete