GÜNDEM

DİKA YÖNETİM KURULU ŞIRNAK’TA TOPLANDI

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2017 Yılı İlk Yönetim Kurulu Toplantısı, Şırnak’ta özel bir otelde Yönetim Kurulu Başkanımız Mardin Valisi Mustafa Yaman başkanlığında gerçekleştirildi.

DİKA YÖNETİM KURULU ŞIRNAK’TA TOPLANDI
09-02-2017 19:28
Google News

Toplantıya Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili’nin yanı sıra Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Şırnak Belediyesi Başkan V. Turan Bedirhanoğlu, Batman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Yalçın ve Şırnak İl Genel Meclis Başkanı Adalet Fidan katıldı.

Toplantının öne çıkan gündem maddeleri arasında Ajansımızın Dış İlişkiler ve Fonlar Birimi tarafından Avrupa Birliği Mali Yardım Aracı IPA II kapsamında bulunan iki Mali Destek Programı fonlarından yararlanmak amacıyla kamu ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik olarak düzenlenen eğitimler ve başvuruya yönelik geliştirilen proje fikirleri konusunda Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verildi.

Hasankeyf Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Başkanlığı tarafından Güdümlü Proje Desteği kapsamında Ajans’a sunulan "Batman İli Hasankeyf İlçesi Üçyol Ekolojik Köy Projesi" adlı projenin, rölöve, restorasyon ve uygulamaya yönelik restorasyon projelerinin yeniden hazırlanarak revize edilmesine ilişkin maliyetin Ajans tarafından karşılanması talebi Kurulca değerlendirildi.

Ajans’ın “2016 Yılı Ajans Faaliyet Raporu” ile 2016 Yılı Birim Faaliyet Raporları Yönetim Kurulu üyelerine sunulduktan sonra toplantı sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete