GÜNDEM

Dikkat, 3 haftalık sıkı denetim başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın açıklamaları ve talimatları doğrultusunda 21 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında 81 ilde eş zamanlı denetim yapılması planlandı.

Dikkat, 3 haftalık sıkı denetim başlıyor
02-09-2023 17:03
02-09-2023 17:30
Google News

TOPLU TÜKETİM YERLERİ DENETLENECEK

Sıcak yaz gülerinde oluşabilen gıda kaynaklı salgın olayları ile karşılaşmamak ve kamu sağlığı ile tüketicilerin gıda güvenilirliği açısından korunmasını sağlamak için toplu tüketim yerlerinin denetimlerine ağırlık verildi.

3 HAFTALIK SIKI DENETİM UYGULANACAK

Tarım ve Orman Batman İl Müdürü Mehmet Aydın “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’nın talimatıyla ülke genelinde gıda denetimi seferberliği başlatıldı. Batman İl Müdürlüğü olarak biz de yıllık denetimlere ilave olarak 21 Ağustos – 8 Eylül tarihlerini kapsayan üç haftalık süre boyunca geniş çaplı denetimlerimize başladık. Özellikle toplu tüketim yerlerinde, restoran, lokanta, kafe gibi her türlü gıda sunumu yapan işletmelerde denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecek. İl Merkezinde 18 toplam 30 kontrol görevlisinden oluşan denetim ekibimiz yedi aydan bu yana birçok yerde 2750 denetim ve 51 İşletmeye de idari yaptırım uygulandı. Bakanımızın talimatıyla gıda hizmeti veren işletmelerde kontrollerimizi sürdüreceğiz” dedi. (Tarım Müdürlüğü Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ramanli
Ramanli 8 ay önce
DENETİM YAPİLACAKSA İLK ÖNCE BU COŞKUNLAR AVM YE GİDİP DENETİM YAPİLSİN ET REYONUNDA PİC KOKUDAN GEÇİLMİYOR ETLERİ URUNLERİ BOZULUYOR HALA SATİYOLRAR BİDE BU FAİŞ YÜKSEK FİATLARA.Bİ MUDAHALE ETSİNLER EGER GERCEK DENETİMSE GORECEZ
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete