SAĞLIK

Dikkatler meme kanserine çekildi

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, meme kanseri ile ilgili panel düzenledi. Panel, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti. Panele İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, Vali Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, sağlık yöneticileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Dikkatler meme kanserine çekildi
31-10-2023 02:21
30-10-2023 18:22
Google News

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, meme kanseri konusunda erken teşhisin önemine dikkat çekerek, katılımcılara sağlıklı yaşam alışkanlıkları ve düzenli kontrollerin önemini vurguladı.

KONUKLAR DENEYİM PAYLAŞTI

Moderatörlüğünü Meliha Tezdiğ Keser'in üstlendiği panelde, konunun uzmanları ve deneyimli isimler, katılımcılara önemli bilgiler sundu. Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Fulya Soybaş Işık, Pembe Izler Kadın Kanserleri Derneği Başkanı Arzu Karataş ve Op. Dr. Yılmaz Akyüz ile Hemşire Servet Arslan Avcı, meme kanseri hakkında güncel bilgilendirmeler yaptı. Batman İl Sağlık Müdürlüğü Yetkilileri, meme kanseri konusunda toplumun bilinçlenmesi ve erken teşhisin yaygınlaştırılması için bu tür etkinliklerin önemini vurgulayarak, sağlıklı yaşam ve düzenli kontrollerin önemini anlatmaya devam edeceğini açıkladı. hatırlatmaya devam ediyor. (Sağlık Müdürlüğü Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete