GÜNDEM

DİNÇ “ 15 MİLYONLUK YATIRIM YAPACAĞIZ”

Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, hastaneyi geliştirmek ve büyütmek için proje hazırladıklarını belirtti.

DİNÇ “ 15 MİLYONLUK YATIRIM YAPACAĞIZ”
27-10-2015 22:38
Google News

Yaşam Hastanesinin kuruluşunun 10. yıldönümünü büyük bir sevinçle kutladıklarını belirten Dinç, bölgedeki çatışmalı ortam nedeniyle projeyi başlatmakta sıkıntı yaşadıklarını ancak 2016 yılında mutlaka bu projeyi faaliyete geçireceklerini söyledi.

BÖLGEDEKİ HUZURSUZLUK SIKINTI YARATIYOR

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, çatışmaların başlamasının ardından özellikle Irak ve çevre illerden gelen hasta sayısında büyük düşüş olduğunu da belirtti.  Çözüm sürecinin bitmesine neden olan çatışmaların, bölgenin huzuru ve ekonomisinin yanı sıra sağlık sektörünü de vurduğunu dile getiren Dinç “Kamu hastanelerinde onlarca doktor, bölgedeki huzursuzluk nedeniyle tayin istedi. Bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri haline gelen Batman’a Irak ve İran gibi ülkelerden ve çevre illerden çok sayıda hasta geliyordu. Çatışmalarla birlikte hasta sayısında büyük bir düşüş oldu” dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Mehmet Dinç açıklamasının devamında “Yaptığımız iyileştirme ve gelişmeler göz önüne alındığında,  kat ettiğimiz yol ve şuanda sektörde bulunduğumuz yer göz önüne alındığında Özel Batman Yaşam Hastanesi olarak doğru yolda olduğunun en güzel kanıtıdır. Tüm hekim kadromuzun donanımlarının üst seviyede olması, özverili ve fedakar çalışmaları lokomotif gücü oluşturdu” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete