TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Dinçer Lojistik Demoday tamamlandı

Dinçer Lojistik, daha önce iki kez online olarak düzenlediği Startup Demoday'i ilk kez yüz yüze düzenledi.

Dinçer Lojistik Demoday tamamlandı
23-12-2023 20:07
23-12-2023 14:08
Google News

Şirket açıklamasına göre, lojistiğe yatırım yapan teknoloji şirketi mottosuyla hareket eden Dinçer Lojistik, bünyesinde bulunan AR-GE merkezinde lojistik odaklı teknolojiler geliştiriyor. Dinçer Lojistik, geleneksel olarak düzenlediği Startup Demoday'in üçüncüsünü tamamladı.

Ataşehir DasDas'ta gerçekleştirilen final etabında, sayısı 50'yi geçen girişim arasından seçilen 12 startup yarıştı. Finalde Mimiq isimli girişim birinci olurken, ZGN Otonom ikinci, OTO ise üçüncü oldu. Ayrıca DGMOS isimli startup ise jüri özel ödülüne layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, teknolojiyi merkeze alan bir şirket olarak geleceğin iş dünyasının yönünü, sorun odaklı çözümler üreten, hızlı sonuçlar için çalışan, risk alan ve fırsatları değerlendiren çevik girişimcilerin belirleyeceğine inandıklarını ifade etti.

Bu inançla girişimcilerle birlikte hareket etmeye ve mümkün olduğu kadar daha fazla alanda işbirliği yapmaya çok önem verdiklerini aktaran Dinçer, "Yerli girişimcilerimizi ekosisteme kazandırmanın ekonomimiz için de değer yaratacağına inanıyoruz. Dinçer Lojistik olarak dijital bakış açımızın bir yansıması olarak girişimcilerle iş birliği yapmamızın hem şirketimize hem sektörümüze hem de ekonomimize önemli katkısı olacağına inanıyoruz." ifadesini kullandı.(AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete