SİYASET

DİREKÇİ, SİİRT TANITIM GÜNLERİNDE…

Başbakanlık Müşaviri Hemşerimiz Ekrem Direkçi, İstanbul’da gerçekleştirilen Siirt Tanıtım Günlerinde Güneydoğu illerine ilişkin önemli görüşme ve temaslarda bulundu.

DİREKÇİ, SİİRT TANITIM GÜNLERİNDE…
25-10-2017 17:55
Google News

Ankara’da 3 yıl boyunca Batmanlılar Derneğinin başkanlığını yapan, ülke ve bölge siyasetinde önemli yer edinen Direkçi, Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay ile birlikte Siirt tanıtım Günlerine katıldı. Etkinlikte yer alan bütün stantları ilgiyle gezerek, stant görevlilerinden bilgi alan Direkçi, işadamları ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Direkçi, İranlı İşadamı Ali Nasır ile yaptığı görüşmede, bölgede en az bin kişinin çalışabileceği kök boya halı dokuma işletmesinin kurulabileceği yönünde görüş bildirdi.

“BATMAN’IN DA TANITIM GÜNLERİNE İHTİYACI VAR

Jeotermal Yönetim Kurulu Başkanları ile görüşerek Siirt’te jeotermik fizik tedavi tesisinin kurulabileceğini aktaran Başbakanlık Müşaviri Ekrem Direkçi, Siirt Tanıtım Günleri Etkinliğinin verimliği geçtiğine dikkat çekerek “Batman Tanıtım Günlerinin düzenlenmesi için uzun süre girişimlerde bulunmuştum. Batman’ın da buna ihtiyacı var. İşadamlarının, bölgeye yatırım konusunda teşvik edilmesi için bu tür etkinlikler önem arz ediyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete