YAŞAM

DIŞ ÇEKİMDE USTA ELLER

Kına, düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel günler, Batmanlı Fotoğrafçı Seda Tuba ve Eşi Mehmet Salih Öncü tarafından ölümsüzleştiriliyor.

DIŞ ÇEKİMDE USTA ELLER
16-02-2021 13:27
Google News

 

Yıllardır yaptığı fotoğrafçılık işini profesyonelce yapan Seda Tuba Öncü, dış çekimde aranan isimlerden oldu. Dış çekim işleminin moda haline geldiğini söyleyen Öncü “ Fotoğraf çekimini yıllardır yapıyorum. Dış çekim işini severek yapıyorum. Genelde tesettürlü kadınlar fotoğrafçı bulmakta zorlanıyor. Ben de bunu düşünerekten dış çekim işine başladım. Fotoğrafları profesyonelce çekip albüm haline getirip müşterilerimize teslim ediyoruz” dedi.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM”
Fotoğraf uğraşında en büyük destekçinin eşi olduğunu söyleyen Öncü “Bu yolda en büyük destekçim ve yardımcım eşim Mehmet Selim Öncü’dür. Birlikte dış çekime gidiyoruz. Dileyen kadın müşterilerimize yalnız ben gidiyorum ama diğer çalışmaları birlikte yapıyoruz. Doğum günü, anne doğum anı, nişan, düğün, bebek albümü, mezuniyet gibi tüm özel günler için dış çekim çalışmalarımız yapılmaktadır. Tüm Batman halkının hizmetindeyiz. Müşterilerimiz bizlere instagram üzerinden: Sedatubaphotography ya da 0553 032 18 62 numaralı hattan ulaşabilirler. Ayrıca foto örneklerini instagram hesabından da görebilirsiniz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete