GÜNDEM

“Dışarıdan işçi çeken bir il olacağız”

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB), Batman'da 2022'de yaptıkları ihracatla ülke ekonomisine katkıda bulunan ilk 10 firmaya ödül verdi.

23-12-2023 13:46
23-12-2023 16:54
Google News

Programa, Vali Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, DAİB üyeleri ve ihracatçılar katıldı. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada

Türkiye Yüzyılında Batman'ın önemli bir görev üstleneceğini belirterek üretimde, ihracatta, ticarette, eğitimde ve teknoloji de Batman'ın öncü bir il olacağını ifade etti.

Nasıroğlu, "Biz bu kenti işsiz gençleriyle değil, dışarıdan işçi getiren bir şehir haline getireceğiz. Bu adımları atıyoruz. Yeni OSB'lerin kurabilmek için alt yapıyı hazırlayıp gerekli izinleri aldık. Biz boş konuşmuyoruz. Bir şey söylediğimizde bunu eyleme geçirmek için adım atarız. Biz bir ve  beraber olursak, bu topluma ve şehrimize sahip çıkarsak, kendimize inanırsak bu kent mega kent olur. Bu kent büyükşehir olur.  Bu kent Türkiye Yüzyılı'nda yıldızı parlayan bir şehir olur" dedi. Törende, 2022'de en çok ihracat yapan 10 firma yetkilisine ödülleri takdim edildi.(Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete