EĞİTİM

DİŞİKIRIK, SİNGAPUR YOLCUSU…

Batman ve bölge illerinde 30 yıldır özel öğretim hizmeti veren Eğitimci İşadamı Cuma Dişikırık, dünyada eğitim sisteminde 1. sırayı Finlandiya’yla paylaşan Singapur’a iş seyahati gerçekleştirecek.

DİŞİKIRIK, SİNGAPUR YOLCUSU…
22-03-2018 22:09
Google News

BATMAN VE SİİRT’TE, ORTAKLIĞINI YAPTIĞI EĞİTİM KURUMLARI VAR

Bir dizi inceleme ve ikili görüşmeler için 24 Mart–1 Nisan tarihleri arasında iş seyahatine çıkan Dişikırık’ın, yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğünü yaptığı Özel Hedef Eğitim Kurumlarının bünyesinde, Batman ve Siirt’te halen faaliyette bulunan Anasınıfı-İlkokul-Ortaokul-Anadolu Lisesi-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Özel öğretim Kursu- Kişisel Gelişim Kursu-Etüt Eğitim Merkezi ve Sağlık Koleji İşletmesi bulunuyor.

“YENİ EĞİTİM MARKASINI OLUŞTURUYORUZ”

Dişikırık “5 yıldır üzerinde çalıştığımız Türkiye’nin yeni eğitim markasını oluşturma hazırlığında olduğumuz bu süreçte, geçen yıl yaptığım Finlandiya gezisi sonrası dünyada eğitim sisteminde birinciliği Finlandiya’yla paylaşan Singapur‘a bir dizi inceleme ve gözlemler yaparak bu başarının temelinde yatan kararları ve uygulamaları yerinde görmek üzere bu geziyi yapma ihtiyacı gördüm. Halen devam eden kurumlarımızda ve ileriki dönemlerde Batman ve Türkiye genelinde faaliyete koymayı planladığımız eğitim kurumlarımızda uygulayacağımız Türkiye’ye örnek olacak eğitim ve öğretim modelini zenginleştirmek bizim önem verdiğimiz bir hedef. Böylece bizi tercih eden öğrencilere daha iyi ve kaliteli bir hizmet edebilmeyi hedefliyoruz. İnceleme gezilerimiz ileriki aylarda Kanada Gezisi ile tamamlanacak. Sonrasında şekillenen eğitim ve öğretim modelimizi ve Türkiye’nin yeni eğitim markası”nı ülkemizin dört bir yanında faaliyette bulunmak üzere kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete