GÜNDEM

DİŞİKIRIK, STK TURLARINDA...

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Cuma Dişikırık, destek istemek ve Batman’la ilgili projelerini anlatmak amacıyla sendika ve dernekleri ziyaret ediyor.

DİŞİKIRIK, STK TURLARINDA...
25-02-2015 16:31
Google News

Batman’da eğitimci kimliği ile tanınan Dişikırık, Batman Milletvekilliği için AK Parti’ye Aday Adaylık başvurusunda bulundu. Başvurusunu yaptıktan sonra kentte birtakım temaslarda bulunan Dişikırık, Birlik Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı Hamdullah Tüzün ile görüşen Dişikırık, kentin sorunlarının çözümü için elini taşın altına koymak istediğini, bu yüzden aday adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı. Daha sonra Eğitim Bir Sen’i ziyaret eden Şube Başkanı Mehmet Ergin’le görüştü.

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM

Dişikırık, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirterek “Batman’ın hem genel hem de yerel sorunlarına çözüm olacak projelerle yola çıkacağım. Gayemi ve projelerimi anlatmak için gittiğim her yerde halkın yoğun teveccühü ile karşılanıyorum. Bana görev verildiği takdirde eğitimci ve Batman’ı yakından tanıyan yönümle, elimi taşın altına koymaya hazırım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete