GÜNDEM

DİYAETTİN UÇAR KURUCULAR KURULU LİSTESİNDE

AK Parti'den istifa eden Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni parti için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yapıldı. Yeni partinin isminin "Gelecek Partisi" olacağı konuşulurken, 154 kişilik Kurucular Kurulu listesine ulaşıldı. Listede Eski Batman AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar da yer aldı.

DİYAETTİN UÇAR KURUCULAR KURULU LİSTESİNDE
13-12-2019 13:41
Google News

 

LİSTEDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER YER ALDI
Listenin ilk sırasında Ahmet Davutoğlu yer aldı. Listede gazeteciler Etyen Mahçupyan ve Hakan Albayrak ile AK Partili eski isimler Diyaettin Uçar, Cuma İçten, Feramuz Üstün, Selçuk Özdağ ve bir dönem YÖK Başkanlığı yapan Yusuf Ziya Özcan'ın yer alması dikkat çekti. AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Selim Temurci ve 15 Temmuz darbe girişiminde eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok da listede yer aldı.
DAVUTOĞLU'NUN EKİBİ, KURULUŞ DİLEKÇESİNİ VERDİ
Partinin kuruluş başvuru dilekçesini teslim etmek için Davutoğlu'nun ekibinden bir heyet bugün İçişleri Bakanlığı'na gitti.
Heyette eski AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, eski AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve eski AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ yer aldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete