EĞİTİM

DİYALİZ HASTALARINA PERİYODİK NEFROLOG MUAYENESİ

Medical Park Batman Hastanesi ve İzmir Üniversitesi Hastanesi işbirliğiyle, Medical Park Batman Hastanesinde yatan diyaliz hastalarına aylık nefroloji muayenesi yapıldı.

DİYALİZ HASTALARINA PERİYODİK NEFROLOG MUAYENESİ
04-05-2015 21:59
Google News

2006 yılından beri Batman’da diyaliz hizmeti veren Medical Park Batman Hastanesi Diyaliz Ünitesi, aynı zamanda muadil üniteler arasında en fazla organ nakli gerçekleştiren kurum olma özelliğini de taşıyor. Hemodiyaliz Ünitesi Mesul Müdürü Dr. İsmail Lale her ay düzenli olarak diyaliz hastalarının sağlık kontrolü ve tedavilerini düzenlediklerini belirtirken; organ nakline uygun durumdaki hastalara, böbrek nakli konusunda yardımcı olacaklarını ifade etti.

Konu ile ilgili bilgi veren Lale “Ünitemizde 53 hastaya hizmet vermekte, hastalarımızın organ nakli hazırlığı ve ulusal organ bekleme listesine kaydını yapmaktayız. Ünitemizde şu ana kadar toplam 30 hastaya böbrek nakli yapılmıştır ve böbrek nakli sonrası takipleri de ünitemizce yapılmaktadır” dedi.

İzmir Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Nefrolog Dr. Ayman Abudalal “Her ay düzenli olarak ünitede tedavi gören hastalara bu hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete