TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Diyarbakır'da AK Parti Seçim Bürosu açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Sloganlarla, laflarla, ideolojilerle kimsenin karnı doymuyor, gençlerimize, çoluk çocuğumuza bir gelecek hazırlanmıyor.

Diyarbakır'da AK Parti Seçim Bürosu açıldı
18-02-2024 04:43
17-02-2024 22:44
Google News

 Bunu yaşayarak gördük, biliyoruz. Diyarbakır'ın çok daha güçlü bir şekilde geleceğe yürümeye, daha fazla hizmete, yatırıma ihtiyacı var. Tek yapmamız gereken Diyarbakır'a ve geleceğine sahip çıkmak, aklı fikri Diyarbakır olan adayları desteklemek." dedi.

Yılmaz, Şanlıurfa Bulvarı'nda AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakırlılara selamını, sevgisini ve muhabbetini ilettiğini belirterek, kalplerinin her zaman Diyarbakır ile attığını, ellerinden gelen tüm imkanlarla Diyarbakır'ın ve Diyarbakırlıların yanında olduklarını söyledi.

Diyarbakır'da yaptıkları hizmetlere değinen Yılmaz, "Silvan Barajımız, duble yollarımız, hastanelerimiz, okullarımız, kırsal alana, köylere yaptığımız hizmetler, tarımsal faaliyetler, çiftçimize verdiğimiz destekler, ihtiyaç sahibi, yetime yaptığınız destekler hepsi ortada. Vatandaş bunları yaşayarak görüyor." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların AK Parti öncesindeki durumu, AK Parti döneminde yapılanları yaşayarak bildiğini, takdir ve dua ettiğini anlatan Yılmaz, bu anlamda vatandaşlara müteşekkir olduklarını dile getirdi.(AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete