YAŞAM

DJ’LİK MESLEĞİNİN İNCELİKLERİNİ ANLATTI

Eğlence hayatının ünlü DJ’lerinden Ender Demir, ‘DJ’lik mesleği kolay görünse de mesleğin içine girdiğinizde o kadar da kolay değil’’ dedi.

DJ’LİK MESLEĞİNİN İNCELİKLERİNİ ANLATTI
04-06-2021 10:05
KOCAELİ
Google News

Dj Ender Demir, DJ’lik mesleği ilgili açıklamalarda bulundu. Ender Demir, eğlenmeye gelen kitleye göre müzik seçimi yaptığını belirtirken, insanları mutlu etmenin zor olduğunu vurguladı.

Ender Demir, sözlerine şöyle devam etti: ’DJ’lik mesleği kolay görünse de mesleğin içine girdiğinizde o kadar da kolay değil. İnsanları mutlu etmek zor bir iştir. Siz insanları mutlu edebiliyorsanız, bu durum bazı şeylerin doğru gittiğini gösterir. Genellikle mekânlardan mekanlara farklı konsept olduğu için playlist’ini ona göre hazırlıyorum. Gündelik hayatımda müzik yaparken bile farklı müzikler araştırıyorum’’.

’’Boş vakitlerinizde sürekli deneme yanılma yapın’’

Ender Demir, bu işe başlamak isteyenlere ise şu önerilerde bulundu: ’Müzik evrensel bir şeydir. Sürekli üretken olmak ve kendinizi geliştirmek zorundasınız. Boş vakitlerinizde sürekli deneme yanılma yaparak sahne öncesi listenize bulunan arşivleri kurcalayın. Onlarla ne yapabilirim? O an ilgiyi nasıl üstüme çekerim? Geceyi eğlenceli hale nasıl getiririm? düşüncesine girin’’.

Dj Ender Demir Kimdir?

7 Ocak 1997 doğumlu genç DJ, Eğitim hayatını Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tamamladı. Şu ana kadar 3 Single ve 5 Adet Albüm ile zirveye oturmayı başaran Ender Demir, temmuz ayında altıncı albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete