GÜNDEM

Doç. Dr. Hüseyin Can, Çağla Şikel'e konuk oldu

Batman’da uzun yıllar aile hekimliği görevi yapan Doç. Dr. Hüseyin Can, FOX TV sabah programında Çağla Şikel'e konuk oldu.

Doç. Dr. Hüseyin Can, Çağla Şikel'e konuk oldu
06-10-2023 13:37
06-10-2023 13:48
BATMAN
Google News

Uzun yıllar 11 Nolu Aile Sağlık Merkez’inde aile hekimliği görevi yapan Doç. Dr. Hüseyin Can, Aile hekimliği ve çocuk hastalıkları ile ilgili FOX TV sabah programında Çağla Şikel'in Konuğuydu. Sağlık camiasında çok iyi tanınan Doç. Dr. Hüseyin Can, programda izleyicilere önemli bilgiler verdi.

DOÇ. DR. HÜSEYİN CAN KİMDİR

Doç.Dr. Hüseyin Can Doç.Dr. Hüseyin Can Kliniği kurumunda Aile Hekimliği uzmanı olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir. Ülkemizin güzide kentlerinden Tunceli’de 1982 yılında doğan Doç.Dr. Hüseyin Can, başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir. Buna bağlı, hep hayalini kurduğu tıp fakültesini kazanan Dr. Can, 2000 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde tıp doktorluğu eğitimine başlamıştır. Bununla beraber ihtisasını İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Bölümünde tamamlayan Dr. Can 2010 yılında Uzman Doktor unvanı almaya hak kazanmıştır. Uzm. Dr. Can, ihtisas eğitiminin ardından, Batman’da Aile Hekimliği Uzmanı olarak mecburi hizmetini gerçekleştirmiştir. Dr. Can, Batman’ daki görevini tamamladıktan sonra, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği  Anabilim Dalında yardımcı doçent olarak görev yapmaya başlamıştır.  Doç.Dr. Hüseyin Can, Aile Hekimliği alanında uzman olmakla birlikte yaşlı sağlı, yara bakımı ve palyatif bakımda oldukça deneyimli bir Türk Hekimidir. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete