SİYASET

Doğalgaz cezaları arttı

“Kurunun yanında yaşın da yanmasına izin veremeyiz”

Doğalgaz cezaları arttı
17-03-2024 02:40
16-03-2024 15:27
Google News

Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı, kaçak doğalgaz gerekçesiyle yüzlerce vatandaşa ceza kestiği iddia edilen Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ramanlı, haksız yere kaçak cezası kesildiğini savunarak Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü’ne yürüyen abonelerin çağrısına yanıtsız kalmadı. Müdür Yusuf Demirtaş ile görüşen Ramanlı “Kaçak doğalgaz kullanımı gerekçesiyle kesilen cezalarla ilgili yoğun şikayetler alıyoruz. Durumu yerinde tespit edip mağduriyetlerin önüne geçmek için kurumu ziyaret ettik. Kaçak tespitinde takip edilmesi gereken usulü, abonelere hızlı ve ispatlı dönüş yapılması zorunluluğunu konuştuk. Kurunun yanında yaşın da yanmasına izin veremeyiz" dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mustafa
Mustafa 1 ay önce
Sibadas dogalgaz şirketinin elemanları çete gibi çalışıp kaçak olmayan sayacı kaçak statüsüne koyuyorlar. Bunda müdürlerin haberi var.Klasik numara sayacin altını bilincli kazitip onu bakanlığa göndermek.
Ferhat
Ferhat 1 ay önce
Batman'ın gündemini meşgul eden Doğalgaz Dağıtım şirketi ile ilgili sorun ile ilgilenip, çözüm için adım atılmasını sağlayan Sn Serkan Ramanlı ya teşekkür ederiz.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete