GÜNDEM

DOĞALGAZ ZEHİRLENMESİ, BATMANLI AİLEYİ YOK ETTİ

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir evde meydana geldiği iddia edilen karbon monoksit gazı zehirlenmesi, Batmanlı aileyi yok etti.

DOĞALGAZ ZEHİRLENMESİ, BATMANLI AİLEYİ YOK ETTİ
04-01-2016 20:11
Google News

İddialara göre gece geç saatlerde eve gelen baba Salih Üzüm, eşi Hediye Üzüm ve çocuklarının yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Eşini ve çocuklarını uyandırmaya çalışan baba Salih Üzüm’ün çabaları fayda etmedi. Baba Salih Üzüm’ün bağırışlarını duyan komşuları, anne Hediye Üzüm (35) ve çocukları Baran Üzüm (9), Rojhat Üzüm (6) ile Zeynep Üzüm’ü (4) Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan kontrollerde anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ve İGDAŞ ekipleri tarafından apartman dairesinde yapılan incelemelerde, daire içerisinde karbon monoksit gazı ve doğalgaz sızıntısının meydana geldiği tespit edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CENAZELER BATMANA GÖNDERİLDİ

Gaziosmanpaşa’da yaşanan doğalgaz faciasında hayatını kaybeden anne ve üç çocuğunun cenazeleri Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Batman’a gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete