SPOR

Doğanın Kalbinde Pedal Çevirmek: AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum

Antalya'da düzenlenecek olan AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum yol bisikleti yarışı için kayıtların 24 Nisan'da sona ereceği açıklandı. Sporcular, Batı Toros Dağları'nın eteklerinde ve kıyı şeridinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Doğanın Kalbinde Pedal Çevirmek: AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum
12-04-2024 21:40
Google News

Antalya Organizasyon tarafından yapılan açıklamaya göre, "AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum" adıyla düzenlenecek olan yol bisikleti yarışının kayıtları 24 Nisan'da sona erecek.

Yarışa birçok ülkeden katılım beklenirken, sporcular Batı Toros Dağları'nın eteklerinde ve kıyı şeridinde pedal çevirerek muhteşem doğal güzellikleri keşfedecekler.

Uluslararası Bisiklet Birliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen yarış, 98 ve 49 kilometrelik parkurlarıyla sporcuların beğenisini kazanmış durumda. Ayrıca yarış, farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak ve sporculara unutulmaz anlar yaşatacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise, Kemer'in eşsiz bisiklet rotalarıyla Türkiye'deki önemli bir bisiklet sporu merkezi haline geleceğini belirtti.

Kemer'de düzenlenen yarışların ilçe için büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Topaloğlu, organizasyona katılan sporcuları kentteki otellerde ağırlayacaklarını belirtti. 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan yarışlar, Kemer Olbia Parkı'ndan start alacak ve aynı noktada sona erecek. Doğanın kalbinde pedal çevirmek isteyen sporcular için AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete