SİYASET

DOĞRU PARTİ’DEN İDDİALI BATMAN ÇIKIŞI

Eski Bakan Rıfat Serdaroğlu Liderliği’nde kurulan Doğru Partisi, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Batman’da basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantı Genel Başkan Yardımcısı Avam Apaydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

DOĞRU PARTİ’DEN İDDİALI BATMAN ÇIKIŞI
05-10-2020 19:44
Google News

 

BATMANLI İSİM, GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Batman Kozluk Ziraat Odası Eski Başkanı ve Kozluk Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlığı Yapan Ferman Yüksel, uzun yıllardır Kozluk’ta çiftçilik yaptığını ve bölge halkını yakından tanıdığını belirtti. 

KÜRT SORUNUNU ÇÖZMEYE GELDİK
Batman Çiftçisinin, işçisinin, esnafının, köylüsünün sorunlarını çözmek istediklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Yüksel “Genel Başkanımız Rıfat Serdaroğlu, Adalet Parti döneminde Bergama Belediye Başkanlığı, iki dönem Sağlık ve Devlet Bakanlığı yapmıştır. Bütün Batmanlı Kardeşlerimize selamlarını iletiyorum. Doğru Parti olarak amacımız bu milleti yeniden ayağa kaldırmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni temel değerlerine yeniden kavuşturmaktır. Ülkemizde hem iktidardan hem muhalefetten ümidini kesmiş milyonların sesi olmaya geldik. Oy vermek için parti bulamayan ekonomik krizlerin içinde kaybolan, adaletten sağlığa, eğitimden istihdama çaresizlik içinde çırpınan, çevre talanından, yolsuzluğa her alanda hakkı yenen bir halk çoğunluğunun, gençlerin, kadınların, çiftçinin işçinin, işsizin, esnafın, köylünün ve Batman Halkının sesi olmaya geldik. Kürt sorununu çözmek ve herkesin anadilinde eğitim alabilmesi için olanak sağlanması insan hakları standartlarının yükseltilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete