EĞİTİM

“DOĞRU SEÇENEK, HEDEFİNİZE ULAŞTIRACAK”

Gap Mahallesi Avukat Sedat Özevin Caddesi 2512 Sokak’ta faaliyete giren Doğru Seçenek Özel Öğretim Kursu, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı, öğrenci kayıtlarını almaya başladı.

“DOĞRU SEÇENEK, HEDEFİNİZE ULAŞTIRACAK”
02-09-2018 17:22
Google News

 

SINIFLAR MAKSİMUM 20 KİŞİLİK

450 metrekare kapalı, 295 metrekare açık olmak üzere toplam 745 metrekare alan üzerine kurulan Doğru Seçenek, maksimum 20 kişilik sınıflarda öğrencileri üniversiteye hazırlayacak.

“YENİ AMA SÜREKLİLİĞİ OLACAK”

Yeni ama süreklilik kazanan bir kurs merkezi olacaklarını söyleyen Doğru Seçenek Yetkilileri, “Öğrencilerimizi TYT, AYT Üniversiteye hazırlıyoruz. Yeni kazandırılmış bir kurs merkezi olabiliriz ama sürekliliği olacak, marka bir eğitim merkezi olacağız” dedi.

“ALT YAPIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLADIK”

Doğru Seçenek Yetkilileri, deneyimli öğretmen kadrosu ile öğretim vereceklerini kaydederek “Alt yapımızı en iyi şekilde hazırladık. Biz hazırız. Öğrenci arkadaşlarımız, alanında profesyonel ve deneyimli hocalar eşliğinde ders görecek, cevaplanmayacak soru kalmayacak” dedi.

“HEDEFE MUTLAKA ULAŞILACAK”

Her seviyedeki öğrenciyi en iyi dereceye getirmenin gayreti içinde olacaklarını ifade eden Doğru Seçenek Yetkilileri,“Öğrencinin seviyesinin kötü olup olmaması önemli değil, yeter ki öğrenci istekli, ben kazanmak istiyorum deyip gelip bizim programa bağlı kalsın. Burada güzel bir çalışmanın sonucunda öğrencimiz hedefine mutlaka ulaşacaktır” dedi.

“SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ OLACAKTIR”

Eğitimin yanında sosyal etkinliklere de açık olacaklarını belirten Doğru Seçenek Yetkilileri, “Doğru Seçenek Özel Öğretim Kursu’nda deneyimli öğretmen kadrosu, ferah kütüphane ortamı, birebir konu anlatım ve soru çözümleri, ödev takip sistemi, farklı kaynaklardan en az 45 deneme, akşam etütleri, meslek tanıtım ve kariyer planlama günleri olacak” dedi.

KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

Kayıtların devam ettiğini ifade eden Doğru Seçenek Yetkilileri, “Eylül ayının son haftası genel programımızı başlatacağız. Kayıt olmamış öğrencileri bekliyoruz. Ayrıcı kayıt için özel avantajlarımızdan faydalanmak isteyenler öğrencilerimiz bizlere 0545 272 36 72 numaralı telefondan ulaşabilirler ya da Doğru Seçenek Özel Öğretim Kursu’nu ziyaret edebilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete