EĞİTİM

DOĞRU SEÇENEK TAM KADRO HAZIR

Gap Mahallesi Avukat Sedat Özevin Caddesi 2512 Sokak’ta faaliyet veren Doğru Seçenek Kurs Merkezi, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı, öğrenci kayıtlarını almaya başladı.

DOĞRU SEÇENEK TAM KADRO HAZIR
23-08-2021 14:59
Google News

SINIFLAR 16 KİŞİLİK
450 metrekare kapalı, 295 metrekare açık olmak üzere toplam 745 metrekare alan üzerinde eğitim veren Doğru Seçenek, maksimum 16 kişilik sınıflarda öğrencileri hedeflerine ulaştıracak. Avantajlı kayıt süresinin başladığını belirten Doğru Seçenek Kurs Merkezi Müdürü Veysi Toprak “Öğrencilerimizi TYT, AYT Üniversiteye hazırlıyoruz. TUTOR eğitim sistemi ile öğrencilerimizin yanındayız.  Alt yapımızı en iyi şekilde hazırladık. Biz hazırız. Öğrenci arkadaşlarımız, alanında profesyonel ve deneyimli hocalar eşliğinde ders görecek, cevaplanmayacak soru kalmayacak” dedi.
“HEDEFE MUTLAKA ULAŞILACAK”
Her seviyedeki öğrenciyi en iyi dereceye getirmenin gayreti içinde olacaklarını ifade eden Toprak “Öğrencinin seviyesinin kötü olup olmaması önemli değil, yeter ki öğrenci istekli, ben kazanmak istiyorum deyip gelip bizim programa bağlı kalsın. Burada güzel bir çalışmanın sonucunda öğrencimiz hedefine mutlaka ulaşacaktır” dedi.
“SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ OLACAKTIR”
Eğitimin yanında sosyal etkinliklere de açık olacaklarını belirten Toprak, “Doğru Seçenek'te deneyimli öğretmen kadrosu, ferah kütüphane ortamı, birebir konu anlatım ve soru çözümleri, ödev takip sistemi, farklı kaynaklardan deneme, akşam etütleri, meslek tanıtım ve kariyer planlama günleri olacak. Ayrıca ferah bahçemizde öğrencilerimiz burada vakit geçirebilirler” dedi.
AVANTAJLI KAYITLAR BAŞLADI
Kayıtların devam ettiğini ifade eden Toprak, “Kayıt olmamış öğrencileri bekliyoruz. Ayrıcı kayıt için özel avantajlarımızdan faydalanmak isteyenler öğrencilerimiz bizlere 0545 272 36 72 numaralı telefondan ulaşabilirler ya da Doğru Seçenek Kurs Merkezimizi ziyaret edebilirler” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete