GÜNDEM

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’NUN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI

Doğu ve Güneydoğu Üst Çatı Platformu aylık değerlendirme toplantısını, Adıyaman Federasyon Başkanı Hüseyin Sevinçtekin’in ev sahipliğinde yaptı.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’NUN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI
06-12-2019 18:16
Google News

 

Toplantıya 24 il federasyon, konfederasyon, platform, vakıf ve STK başkanları katıldı. Bağcılar Göztepe’de bulunan Adıyaman Federasyonu Genel Merkez Binasında yapılan toplantıda, Batman Tanıtım Günleri, iller arası futbol turnuvasının düzenlenmesi, kurum ziyaretleri ve bölgemizde yaşanan gelişmelerin değerlendirilmesi konuları masaya yatırıldı. Gündem maddeleri, Platform Başkanı Selim Korkmaz, Divan Başkanı İbrahim Biter ve tüm il STK başkanlarının onayına sunuldu. Platform Genel Başkanı Korkmaz, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi  selamın yaygınlaştırılması ve muhabbetin arttırılması yönünde  çalışmalar yapılmasının önemine dikkat çekti. 
TOPLANTIYA BATMANLILAR DA KATILDI
Toplantıya Batman’dan Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, İş Kadını Perinaz Yaman ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan da katıldı. Batmanlı Ekip, toplantıya katılanları Batman Tanıtım Günlerine davet etti. Toplantıda Batmanlılar Derneği Yöneticisi Mustafa Kaya da derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete