YAŞAM

Doktor Şanlı, minik Lale’ye umut oldu

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Deniz Şanlı, özverili çalışmaları ile hastalarına umut oluyor.

Doktor Şanlı, minik Lale’ye umut oldu
23-04-2024 15:52
23-04-2024 15:54
BATMAN
Google News

Başarılı Doktor Şanlı, sağlık hizmetini hastalarının evlerine kadar taşıyor. Özellikle beyin kanaması, omurilik yaralanması, akciğer zarında yırtılma ve karın içi kanama gibi ciddi sorunları olan hastalara özel bir yaklaşım sergileyen Üzme Dr Şanlı, hastalarının sağlığı için fedakârca çalışıyor.

MİNİK LALE’Yİ HAYATA BAĞLADI

4 yıl önce geçirdiği kaza sonucu Ankara GATA ve Ankara Şehir Hastanesi'nde kritik ameliyatlara giren, uzun süren tedavilerin ardından taburcu edilen minik Lale de Doktor Şanlı sayesinde hayata tutundu. Doktor Şanlı, hareket etme yetisini kaybeden Lale’nin yaşam umudunu büyütmek ve sağlığına kavuşturmak için çaba sarf ediyor. Dr. Şanlı, Lale’nin tedavi sürecine odaklanarak, fizik tedavi uygulamalarından solunum fizyoterapisine kadar geniş bir yelpazede destek sağlıyor. Solunum cihazlarına ek olarak, öksürme refleksini güçlendirmeye yönelik bir cihazla Lale'nin tedavisini evinde sürdüren Uzm. Dr. Deniz Şanlı, hastalarına olan ilgi ve şefkati ile hasta yakınlarının duasını kazanıyor. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete