GÜNDEM

DOLANDIRICI KADININ AKIL ALMAZ OYUNU

Batman’dan bir kadının, okulları gezip bir yakının tedavisi için öğrencileri kandırarak para topladığı ileri sürüldü.

DOLANDIRICI KADININ AKIL ALMAZ OYUNU
17-10-2016 12:39
Google News

İddialara göre, ismi henüz belirlenemeyen bir kadın, yanına bir çocuğu da alıp kentin lüks mahallerindeki okullara giderek kendisini öğretmenlerinin yakını olarak tanıttıktan sonra, bir yakının tedavisi için para istedi. Dolandırıcı olduğu ileri sürülen kadının, okullara gidip bir yakının çok hasta olduğunu ve tedavisi için para istediği kaydedildi. Okullarda görev yapan bazı öğretmenlerin ismini vererek öğretmen ve öğrencilerden para toplayan kadın, bazı velilerin dikkati üzerine fark edildi.

8–9 OKULA GİDİP AYNI YALANI SÖYLEMİŞ

Aynı kadının yaklaşık ilimizdeki 8–9 okula gittiği ve her gittiği okulda, kendini farklı bir öğretmenin yakını olarak kendini tanıttığı öğrenildi. Öğretmenlerin yakını olduğunu ve bir yakının hasta olduğunu söyleyen kadın, öğretmenlerden para aldığı gibi, öğrencilerden de harçlıklarını toplayarak kayıplara karışmış.

YANINA BİR ÇOCUK DA ALARAK DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMIŞ

Okullarda dolandırıcılık yapan kadının, yanına bir çocuk da aldığını ve bu şekilde para topladığını belirten bazı veli ve öğretmenler, aynı kadının çok kişiden para topladığını söyledi. Öğretmenlerin yakını olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yapan kadının kimlik bilgileri ise henüz bilinmiyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete