SPOR

“DÖNÜM NOKTASI GİBİ BİR MAÇ”

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kelkit Belediyespor karşısında 3-1 galibiyetle kendi grubunun lideri olan Petrolspor’u tebrik etti.

“DÖNÜM NOKTASI GİBİ BİR MAÇ”
18-10-2021 12:34
18-10-2021 16:36
BATMAN
Google News

Batman Petrolspor, Gümüşhane deplasmanında karşılaştığı Kelkit Belediyesor’u 3-1 mağlup ederek kendi grubunun lideri oldu. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Gümüşhane Kelkit İlçe Stadında Batman Sonsöz Gazetesi Web TV ekibine konuştu.

Başkan Akbaş “Kelkit maçı çok önemliydi. Dönüm noktası gibi bir maçtı. Kelkit deplasmanına gelip takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Erken bulduğumuz gollere rağmen 90 dakika aynı ciddiyetle takımımız mücadele etti. Her maça aynı ciddiyetle sahaya çıkıyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Her maçımız bir final gibidir. Şımarmadan her maçı bir final gibi görüyoruz. Takımıma güveniyorum. Batman’a güzel bir şey hediye etmek istiyoruz. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in büyük destekleri var. Bu sezon oynadığımız 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan topladık. Cumartesi günü de Çatalca maçında lider olarak sahaya çıkacağız. Bu liderliğin devamı önemli. Taraftarlarımızı Çatalca maçına bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?