EĞİTİM

DÖRT GÖZLE BEKLENEN FUAR 27 EKİM’DE

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi desteğiyle Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen Batman Kitap Fuarı, 27 Ekim–7 Kasım tarihleri arasında Batman Valiliği yanında kurulacak olan çadırda kitapseverleri ağılayacak.

DÖRT GÖZLE BEKLENEN FUAR 27 EKİM’DE
20-10-2021 15:17
20-10-2021 15:19
BATMAN
Google News

HER GÜN FARKLI BİR ÜNLÜ KONUK

4. Batman Kitap Fuarı, 27 Ekim–7 Kasım tarihleri arasında açılacak. 12 gün sürecek fuarda, imza günleri ve söyleşilere yer verilecek. Hayati İnanç, Mustafa Armağan, Pelin Çift, Kahraman Tazeoğlu, Nedim Şener, Suat Köçer, Zafer Şahin, Serdar Tuncer, Mehmet Yalçınkaya, İhsan Süreyya Sırma, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Kılıçarslan, Erhan Altunay, Alişan Kapaklıkaya ve Mehmet Yıldız gibi isimler, fuarda Batmanlı Kitapseverlerle bir araya gelecek.

ÖĞRENCİLERE SERVİS VE HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK

Batman’daki öğrencilerin kitap fuarına katılabilmeleri için ilçe ve köyler dahil kentteki 180 bin ilköğretim öğrencisi, Vali Hulusi Şahin tarafından gönderilen özel mektupla fuara davet edildi. Öğrencilerin fuara katılabilmesi için okullara servisler gönderilirken, öğrencilere kitap alabilmeleri için hediye çekleri de dağıtılacak.

“BATMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Fuara tüm Batmanlıları davet eden Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, “Biliyoruz ki Batman, eğitim, sosyal faaliyetler, kültür ve sanat konusunda da hizmetin en iyisini hak ediyor. Batman Kitap Fuarı da şehrimize değer katacağına inandığımız önemli etkinlikler arasında” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete