GÜNDEM

DÖRT MEVSİMDE HEM AİLELER HEM ÇOCUKLAR MUTLU

DÖRT MEVSİMDE HEM AİLELER HEM ÇOCUKLAR MUTLU

DÖRT MEVSİMDE HEM AİLELER HEM ÇOCUKLAR MUTLU
24-07-2014 21:23
Google News

Kira Dağı doruğunda bulunan Dört Mevsim Dinlenme Tesisleri, mini hayvanat

bahçesi, çocuk parkı ve fıskiyelerle süslü su kanallarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

ÇOCUKLARIN VAZGEÇİLMEZİ SEVİMLİ ŞEMPANZE

Hayvanat bahçesinde bulunan hayvanlar, çocukların meraklı bakışları arasında şov yapıyor. Şempanze ve birçok kuş ve kanatlı hayvanın bulunduğu bahçeyi gezen çocuklar, hayvanların fotoğraflarını da çekmeyi ihmal etmiyor. Yem ve otlarla hayvanları besleyen çocuklar, hayvan sevgisini de pekiştirmiş oluyor.

ÇOCUK PARKINDA EĞLENİYORLAR

Hayvanat bahçesinin yanı sıra dağın zirvesinde, ağaçlıklar arasında kurulan fıskiyelerle süslü su kanalı ve kenarına kurulan oyun parkı da çocukların vazgeçemediği alanlardan biri. Tesisin yeşil alanını doyasıya gezen çocuklar, geldikleri oyun parkında da salıncak ve kaydıraklara binerek gönüllerince eğleniyor.

ÇOCUKLAR MUTLU, AİLELER MEMNUN

Çocuklarıyla güvenli bir ortamda yemek yemenin mutluluğunu yaşayan aileler  “Tesisin yeşil alanı çok büyük. Havası çok temiz serin. Yeşillikler arasında bulunan fıskiyeler ve su kanalları ayrı bir güzellik katıyor. Çocukların hoşça vakit geçirdiği hayvanat bahçesi ve oyun parkı var. Çocuklar gelir gelmez hemen oraya koşuyor. Onlar gönüllerince eğleniyor biz de kafamızı dinliyoruz” şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?