GÜNDEM

DOSTLARDAN VEFA BORCU

Kanserle savaşan Tüpraş Emeklisi Bahri Tunç’u, sevenleri yalnız bırakmadı.

DOSTLARDAN VEFA BORCU
11-06-2017 21:39
Google News

Aralarında Batmanlı Fotoğrafçı Selim Toprak’ın da bulunduğu eski dostlar, Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinin önüne gelerek, üzerinde “Kel Aynak Aramıza Hoş Geldin” ve “Abemiz, amcamız, dayımız, babamız Bahri Tunç, seni seviyoruz” yazılı pankartlar açtı. Açılan pankartların ardından havaya rengarenk balonlar uçuruldu.

CAMIN ARKASINDAN DOSTLARINI İZLEDİ

Eski dostlarının sürpriz ziyareti karşısında şaşkına dönen Bahri Tunç, eşinin yardımı ile pencerenin önüne geldi. Enfeksiyon kapma tehlikesi nedeniyle evden çıkması ve temas kurması tavsiye edilmeyen Tunç, camın arkasından dostlarını izlerken, duygusal anlar yaşadı.

“AYNI MANEVİ DESTEĞE BEN DE İHTİYAÇ DUYMUŞTUM”

Batmanlı Fotoğrafçı Selim Toprak, 4 yıl önce aynı hastalığa yakalandığında, kendisine sunulan manevi desteğin önemini çok iyi anladığını belirterek “Bahri, Batman’da çok tanınan ve sevilen bir simadır. Herkesin yardımına koşar. Eski Batmanlılar onu çok iyi tanır. Bugüne kadar Bahri Tunç’tan incinen hiçbir insanın olabileceğine inanmıyorum. Çok sevecen, hümanist ve insancıl bir arkadaşımızdır. Ne yazık ki kanser hastalığına yakalandı. Bundan 4 yıl önce aynı hastalığı ben de yaşadım, tüm sevdiklerim ve can dostlarımın manevi desteğiyle bu hastalığı atlattım. Bu yüzden bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorum, Aynı desteği şu anda Bahri’ye vermek istedik. Sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdik. Dilerim ki en kısa zamanda aramıza döner. Acil şifalar diliyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete