SPOR

DOSTLUK MAÇINDA DİYARBAKIR GALİP 3-1

DOSTLUK MAÇINDA DİYARBAKIR GALİP 3-1

DOSTLUK MAÇINDA DİYARBAKIR GALİP 3-1
22-08-2014 18:10
Google News

Petrolspor : 1 Diyarbakır Büyükşehirspor : 3

Sezon öncesi çalışmalarına Batman’da devam eden Petrolspor Perşembe günü oynadığı Diyarbakır Büyükşehirspor maçında rakibine 3-1 mağlup oldu.

2. ligde şampiyonluk parolasıyla lige hazırlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Perşembe günü Petrolspor ile Batman’da bir dostluk maçı yaptı. Dostluk maçını Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez ile birlikte çok sayıda futbolsever izledi.

Dostluk çerçevesinde geçen karşılaşmada ilk gol Diyarbakır Büyükşehirspor’dan geldi. Petrolspor defansının hatasını affetmeyen Şehmus takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 10 dakika sonra Petrolspor serbest atış kazandı. Atışı kullanan Emin Yalın’ın güzel vuruşu gol oldu. 1-1. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken, Petrolspor defansı yine hata yaptı. Diyarbakır Büyükşehirspor 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın 2. yarısında her iki takımda oyuncu değişiklikleri ile sahaya çıktı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen karşılaşanın 75. dakikasında Diyarbakır Büyükşehirspor 3. golü kaydetti. Ve Dostluk maçı Diyarbakır Büyükşehirspor’un 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu maçın rövanşı yarın Diyarbakır Seyrantepe sahasında oynanacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete