SPOR

Dostluk maçının geliri depremzedelere...

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Batman Petrolspor ile TFF 3. Lig 3. Grup Ekiplerinden Siirt İl Özel İdaresi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar yararına dostluk maçı yaptı.

Dostluk maçının geliri depremzedelere...
27-02-2023 18:03
27-02-2023 17:05
BATMAN
Google News

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş ve Siirt İl Özel İdarespor Başkanı Hıfzullah Canpolat, maç öncesi 72 ve 56 numaralı takım formalarını takdim ederek dostluk mesajı verdi. Batman Şehir Stadı'nda oynanan maçta hakemler ve iki takımın futbolcuları ‘milletimizin başı sağ olsun. Acınız acımızdır’ yazılı pankartla sahaya çıktı. Dakikalar, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye illerinin plaka kodlarını gösterirken, taraftarlar hep bir ağızdan şehirlerin isimlerini söyleyerek ‘burada’ şeklinde tezahürat yaptı.

DEPREMİN YAŞANDIĞI DAKİKADA MAÇ DURDURULDU

Karşılaşma, ilk depremin gerçekleştiği saati temsilen 4'üncü dakika 17'nci saniyede bir süre durduruldu, bu sırada taraftarlar destek amacıyla atkı ve berelerini sahaya attı. Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, dostluk maçının gelirinin depremzedeler için kullanılacağını söyledi. Siirt İl Özel İdaresi Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat da depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete