GÜNDEM

DÖVİZ BÜROLARI HAREKETLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “yastık altındaki dövizleri bozdurun” çağrısından sonra döviz bürolarında hareketlilik başladı.

DÖVİZ BÜROLARI HAREKETLENDİ
04-12-2016 22:24
Google News

Türk Lirasının, Euro ve Dolar’a karşı değer kaybetmesi üzerine yapılan çağrılar, Batman’da da destek gördü. Vatandaşlar, Türk Lirasına çevirdikleri dövizleriyle altın almaya başladı. Kentteki hem döviz bürolarında hem de kuyumcularda hareketlilik yaşandı.

“BU KRİZİ DE ATLATACAĞIZ”

Kuyumcu Menduh Obut “Vatandaş Dolar’dan çıkmaya başlayıp, altına yatırım yapmaya başladı. İnşallah bu krizi de atlatacağız” dedi. Dolar’ını bozdurup, altın alan Sevban Sevkal ise “1000 dolarım vardı, bozdurup iki bilezik aldım. 15 Temmuz darbe gecesinde başarılı olamadıkları için bizi ekonomi ile vurmaya çalışıyorlar. Başarılı olamayacaklar” dedi.

“YASTIK ALTINDAKİ DOLARLAR ÇIKMAYA BAŞLADI”

Dövizci Adil Yıldız ise hafta sonu olmasına rağmen bürolarında hareketlilik yaşandığını belirterek “Yastık altındaki dolarlar çıkmaya ve piyasaya girmeye başladı. Bu hem piyasa açısından hem de bizim açımızdan daha olumlu. Çünkü Türk lirasının değer kazanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete