SPOR

Down Sendromlu Milli Takım Antalya'da Trisome Oyunları için hazır

Down Sendromlu Milli Takım, Trisome Oyunları için Antalya'da son antrenmanlarını yaparak hazır hale geldi.

Down Sendromlu Milli Takım Antalya'da Trisome Oyunları için hazır
21-03-2024 13:09
Google News

Antalya Acar, milli takımın 2.

Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları (Trisome Oyunları) hedefini, Antalya Spor Salonu'nda dün akşam yaptıkları son antrenman öncesinde AA muhabirine değerlendirdi.

İtalya'da üst üste ikinci kez kazandıkları Avrupa şampiyonluğunun ardından hiç ara vermeden Trisome Oyunları hazırlıklarına başladıklarını belirten Acar, takımın maçlara hazır ve odaklı olduğunu söyledi. Takımın ilk kurulduğu zamandan beri hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Acar, "Şimdi ev sahibiyiz. Ülkemize de inşallah Trisome Oyunları şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. " dedi.

Acar, 2017'de kurulan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı'nın başarılarından bahsederek, Trisome Oyunları için uzun süredir hazırlandıklarını ve şampiyonluk hedeflediklerini dile getirdi.

Antalya halkını tribünlere sporcuları desteklemeye çağıran Acar, takımın rakiplerini detaylı analizlerle incelediklerini ve maç maç hazırlandıklarını belirtti.

Trisome Oyunları'nın ardından yeni bir planlamaya gireceklerini söyleyen Acar, 2028'e kadar yeni hedefler belirleyeceklerini ve takıma yeni sporcular katmayı planladıklarını ifade etti. Acar, takımın hikayesinin devam ettiğini ve destekçilerine teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete