GÜNDEM

DR. REZAN GERGİN, FİTOVİZYON’DAYDI

Batman Medikal Park Hastanesi’nde görevli İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı aynı zamanda Fitoterapi ve Ozon Terapi Uzmanı Yazarımız Dr. Rezan Gergin, İstanbul’da bu yıl ikincisi düzenlenen Fitovizyon Doğal Yaşam ve Sağlık Ürünleri - Fitoterapi, Aromaterapi ve Kozmetikte Yenilikler Kongresi’ne katıldı.

DR. REZAN GERGİN, FİTOVİZYON’DAYDI
25-11-2018 19:19
Google News

 

YURDUN HER YERİNDEN KATILIM SAĞLANDI

23-25 Kasım tarihleri arasında WOW İstanbul Hotel ve Convention Center’de düzenlenen 2. Fitovizyon’a, Batman’dan İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı ayrıca Fitoterapi ve Ozon Terapi Uzmanı Dr. Rezan Gergin de katıldı. Etkinlik, yurdun dört bir yanından akademisyenler, uzman hekimler, eczacılar, diyetisyenler ve diğer sağlık profesyonellerini bir araya getirdi. 3 gün süren etkinlikte bitkisel tıbbi tedavi ve ürünler konusunda (Fitoterapi, Aromaterapi, doğal ve bitkisel hammaddeler, besin destekleri, kişisel bakım ve kozmetik ürünleri), bilimsel yönleri ile ele alındı, bu alanda vizyon oluşturdu.

VERİMLİ GEÇTİ

Sunum ve gösterimlerin yer aldığı etkinliğin, verimli ve faydalı geçtiğini belirten Dr. Gergin “Bu yıl ikincisi düzenlenen FİTOVİZYON fitoterapi apiterapi aromaterapi kongresinde fitoterapiye gönül vermiş sevgili meslektaşlarım eczacı ve diyetisyen arkadaşlarımızla keyifli ve verimli zaman geçirdik” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete