GÜNDEM

DÜĞÜN SALONU 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK

Batman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Düğün Salonu’nu 3 yıllığına işletmek isteyenler için ihale duyurusu yapıldı.

DÜĞÜN SALONU 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK
19-12-2020 18:42
Google News

 

İHALE DUYURUSU RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI
Batman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Düğün Salonun Amortisman Karşılığı 3 yıl süre ile işletmeye verilme işi için hazırlanan ihale duyurusu, gazetemiz Sonsöz’de yayınlandı. İhale duyurusunda “Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarla alınacağı, ihale dokümanı aşağıda belirtilen adreste bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların idarece onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur” denildi.

İHALE 6 OCAK’TA

İhale, Batman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 6 Ocak 2021 Çarşamba Günü Saat 14.00’de yapılacak. Yıllık tahmini bedelin 200 Bin TL olarak açıklandığı ihale duyurusunda “İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren adayları için ilan açıldı
Eren imza beyannamesi veya imza sirküleri, bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu, geçici teminat mektubu veya Halk Bankası Batman Şubesi TR46-0001-2009-6750-0005-0001-34 numaralı hesabına yatırıldığına dair makbuz tebligat için adres beyanı, vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, mesleki yeterlilik belgesi, iş deneyim belgesi ile başvuru yapmaları gerekmektedir” denildi. 

DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete