YAŞAM

DÜĞÜNLERİN ARANAN İSMİ

Batman’da, küçük yaşlarda helva kutularından bağlama yaparak müzik aşkına kapılan Fevzi Aydın, bugün düğünlerin aranan ismi haline geldi.

DÜĞÜNLERİN ARANAN İSMİ
10-01-2021 11:49
Google News

 

HELVA KUTUSUNU AĞACA DAYAYARAK SAZ YAPMIŞ
1978 batman doğumlu Fevzi Aydın, ilkokul 3. sınıfta eğitimine son vermek zorunda kaldı.  13 yaşında boş helva kutusunu bir ağaca çivileyerek kendi çabasıyla bağlama yapan Aydın, müzik aşkını her geçen gün büyüttü. O günler saz alabilmenin hayalini kuran Aydın, 1998’li yıllardı düğünlerde sahne almaya başladı. Düğünlerde kazandığı parayı biriktiren Aydın, 2012 yıllarında küçük bir müzik aleti dukanı açtı. 

DÜĞÜNLERDE SAHNE ALMAYA BAŞLADI
bugün Türkiye’nin her yerine enstrüman gönderen Aydın “Çok çalıştım. Büyük firmaların takdirini kazandım. Şuan Türkiye’nin her yerine hem toptan hem perakende müzik aletleri satıyorum. Güzel memleketimin güzel insanlarına hizmet ediyorum. Gençlerimizi kötü şeylerden uzaklaştırmak ve sanata yönlendirmek için sanat merkezi açmayı, kurs eğitim yerleri açmayı istiyorum. Tüm enstrümanları en uygun fiyata satıyorum” dedi. Fevzi Aydın’dan 0535 881 30 20 numaralı hat üzerinden iletişime geçerek enstrüman siparişi verebilirsiniz. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete