GÜNDEM

DÜNYA’DA NAGİVASYONLU BAŞARI

Özel Batman Dünya Hastanesi, yaptığı başarılı operasyonlarla hastalarını eski sağlığına kavuşturuyor.

DÜNYA’DA NAGİVASYONLU BAŞARI
01-03-2015 17:26
Google News

Beyin ve Sinir Cerrahi Doç. Dr Bülent Önal ve Sinir Cerrahi Uzman Doktor Hakan Yakupoğlu, hastaneye kurulan ve tüm beyin ameliyatlarında adeta devrim yapan navigasyon cihazının desteği ile ayda ortalama 75 başarılı operasyona imza atıyor.

BATIDAN HASTA ALIYORUZ

Yeni uygulama ile batı illerinden hastaları Batman’a çektiklerini ifade eden Önal ve Yakupoğlu “Navigasyon cihazıyla birlikte yaptığımız operasyonlarda büyük başarı yakalıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından Batman'a tedavi olmaya gelen hastalarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Artık Ankara veya İstanbul’a hasta göndermiyoruz. Aksine oradan hasta alıyoruz” dedi.

MİKRO CERRAHİYİ İYİ BİLEN BİR EKİBİZ

Beyinde oluşan tümörleri navigasyon cihazı sayesinde başarı ile alabildiklerini aktaran Beyin ve Sinir Cerrahi Doç. Dr Bülent Önal ve Sinir Cerrahi Uzman Doktor Hakan Yakupoğlu “Biz Mikro cerrahi tekniğini iyi bilen ekibiz. Batman ve bölge halkı başta olmak üzere Suriye ve Irak'tan hastalar buraya akın ediyor. En son Ankara ve İstanbul'da 2 defa ameliyat olan ve sağlığına kavuşamayan Irak'ın Kerkük kentinden gelen 28 yaşındaki Hasan Ali Jamal isimli hastanın ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete