YAŞAM

Dünya’nın Çeliğini Üretmeye Devam Ediyor

Dünyaca ünlü projelerde yer alarak kalitesini ve nitelikli işçiliğini ispat eden Mono Steel, 2023 yılında da dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor.

Dünya’nın Çeliğini Üretmeye Devam Ediyor
12-04-2023 13:28
12-04-2023 13:30
Google News

Dünyaca ünlü projelerde yer alarak kalitesini ve nitelikli işçiliğini ispat eden Mono Steel, 2023 yılında da dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor. 2023 yılında hedeflerini yükselten ve yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini arttıran firma, yaz aylarında planladığı ciro rakamlarını bulmayı hedefliyor.

 

Son iki yılda; Gotthard Base Tüneli, Grand Paris Express, Seattle Kanalı Projesi, Avustralya Snowy 2.0 Hidroelektrik Santrali olmak üzere onlarca büyük projede yer alan Mono Steel, 70’den fazla ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Markanın CEO’su ve ortağı Mustafa Toprakçeken, yeni işbirliklerinin Mono Steel’in değerini yükselttiğini, bu sayede de Türk markalarına güvenin arttığının altını çiziyor.

 

Toprakçeken’in vurguladığı bir diğer nokta ise; “3-4 yıl öncesine göre çok daha büyük ve nitelikli bir firmayız. Ancak ilk günden bu yana tek bir şey değişmedi; ‘müşterilerimizin kendi ülkelerinden üretim yapıyor gibi rahat hissetmeleri’. Bu his sayesinde büyüdük, geliştik ve bir dünya markası olduk.”

 

Şuanda İngiltere, Almanya, Avusturya, Hollanda, İsveç, Fransa, İspanya, Malta, İsrail, Türkmenistan, Azerbaycan, Tanzanya, Sudan ve Avustralya’daki projeler için üretimlerini sürdüren Mono Steel, yaz aylarında yeni işbirlikleri için de el sıkışmayı bekliyor. Bu işbirlikleriyle, 2023 yılında hedeflenen ihracat rakamlarına da yaz sonunda ulaşılması planlanıyor. 

 

Mono Steel’in CEO’su ve ortağı Mustafa Toprakçeken, yaptıkları yatırımların kapasitelerini arttırdığını ve bu sayede mevcut projeler dışında yeni işbirliklerine de hazır olduklarını belirtiyor ve ekliyor; “Mono Steel olarak dünyanın dört bir yanındaki projelerde yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. İş ortaklarımız işçiliğimizin kalitesinden memnun oldukları kadar, zamanında teslimat yapmamızdan ve ülkelerindeki bir üreticiyle çalışıyormuş gibi rahat hissedebildiklerinden dolayı da bizimle çalışmayı tercih ediyor. Öyle ki, bir proje bitmeden, yeni projeleri için teklif istiyorlar. Bu sebeple, geçen yıl yaptığımız yeni yatırımlarımızla üretim kapasitemizi arttırdık. Bunun neticesinde de, projelerimiz devam ederken yeni projeler için görüşmelerimizi yapabiliyoruz. Yaz sonunda, herhangi bir aksilik olmazsa, 2023 ciro hedeflerimize ulaşacağımızı ön görüyoruz. Bu da bizi yeni yatırımlar için teşvik ediyor.” (Haber Merkezi)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete