SPOR

Dünya şampiyonları Gençlik’teydi

15 - 19 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan Uluslararası Turkish Open WAKO Dünya Kupası Şampiyonasında tarihi  başarıya imza atan sporcular, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret etti.

Dünya şampiyonları Gençlik’teydi
22-05-2024 14:34
22-05-2024 14:35
BATMAN
Google News

Ziyarete dünya şampiyonu olarak altın madalya kazanan Mustafa Okuyucu, bronz madalya kazanan dünya üçüncüsü Ferdi Onat, Boks İl Temsilcisi Abdullah Ay, Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat katıldı.

SPORCULARIMIZLA GURUR DUYDUK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Müsabakalara 50 ülkeden 5 bin sporcunun katılım sağlaması turnuvanın profesyonelliğini ve büyüklüğünü gösteriyor. Uluslararası Turkish Open WAKO Dünya Kupası Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilimizi temsil eden sporcularımızdan Mustafa Okuyucu altın madalya alarak 94 kilo light contace branşında Dünya Kupası Şampiyonu oldu. Ferdi Onat ise 84 kilo ‘da kick light branşında bronz madalya alarak Dünya Kupası üçüncüsü olmayı başardı” dedi. Kafile Başkanı ve Boks İl Temsilcisi Abdullah Ay ise Türkiye, Avrupa ve Dünya dereceleri için daha çok çalışacaklarının sözünü verdi. (Gençlik Spor Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
15 Haziran 2024 e-gazete