TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Dünya Superbike ve Supersport Şampiyonaları Hollanda'da başlıyor

TMF tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk milli motosikletçiler TT Assen Pisti'nde yarışacak. Sezonun üçüncü ayağı heyecanı başlıyor!

Dünya Superbike ve Supersport Şampiyonaları Hollanda'da başlıyor
19-04-2024 00:00
18-04-2024 15:46
Google News

Ankara Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya göre, dünyanın en prestijli motosiklet yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda (WSSP) sezonun üçüncü ayağı TT Assen Pisti'nde yapılacak. TMF Milli takımlar kaptanı Kenan Sofuoğlu koordinesinde Türkiye'yi temsil eden milli motosikletçiler Hollanda'da yarışacak.

Bu sezon İspanya'daki yarışta BMW takımına ilk galibiyetini kazandıran Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda'da yarışacak ve hafta sonu boyunca mücadele edecek. Diğer milli motosikletçiler Bahattin Sofuoğlu, Can Öncü ve Mert Konuk da TT Assen Pisti'nde kendi yarışlarına çıkacaklar.

Aynı hafta sonu Fransa'da düzenlenecek Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda Asrın Rodi Pak Türkiye'yi temsil edecek ve 24 saatlik dayanıklılık yarışında mücadele edecek. Bulgaristan'da ise Avrupa Motokros Şampiyonaları düzenlenecek ve 18 Türk sporcu yarışacak. Gençler sınıfında ve kendi kategorilerinde mücadele edecek olan sporcular, kupa için ter dökecekler. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete