EKONOMİ

Dünyanın 1 Numaralı WiFi

TP-Link,IDC’ye göre 2022 yılını da dünya WLAN (kablosuz ağ) pazarında lider olarak tamamladı. Şirket üst üste 12 yıldır bu pazarın lideri olarak bir rekora koşuyor.

Dünyanın 1 Numaralı WiFi
13-04-2023 13:10
13-04-2023 13:08
Google News

13Nisan 2023 –Dünyanın önde gelen bağımsız araştırma şirketlerinden International Data Corporation'a (IDC) göreTP-Link®,2022 yılında da dünya kablosuz ağ (WLAN) pazarının lideri oldu. Üst üste 12 yıldır bu pazarda lider olan şirket, bir rekora doğru koşuyor.

 

TP-Link yetkilileri, bu başarıda müşterilerin ve iş ortaklarının yanı sıra tüm TP-Link çalışanlarının emeği olduğunu belirterek, müşterilerin taleplerini karşılamak için güçlü, güvenilir ve kullanımı kolay ürünlerden oluşan bir portföyoluşturduklarını söylüyorlar. Ürün portföylerini sürekli yenilediklerini, evleri kolayca kaplayan WiFi ağ sistemlerinden devrim niteliğinde hız ve güvenilirlik sağlayan WiFi 7 yönlendiricilere kadar son teknoloji ürünleri geliştirdiklerini vurgulayarak, günümüzün modern bağlantılı yaşam tarzına mükemmel uyum sağlayan çözümlerle dünya çapında başarı elde ettiklerini belirtiyorlar.

2022 yılında küresel WiFi 7 etkinliği ile en yeni teknolojiye sahip ürün ailesinin tanıtımı yapan TP-Link, yönlendiricilerden Deco Mesh sistemleri ve kurumsal ürünlere değin farklı ürün gruplarında WiFi 7 teknolojili modellerini beğeniye sundu. Yeni teknolojilere yatırımını sürdüren şirket, bu yıl içinde WiFi 7 teknolojili bu ürünleri satışa sunacak.

 

Her zaman bağlantılı yaşam tarzının önemineinandıklarını belirten TP-Link yetkilileri, “Ürünlerimiz en son teknolojileri içeriyor ve uzun süre dayanacak şekilde tasarlanıyor. Hem iç hem dış mekan ağ çözümlerimiz, masaüstü, tavana ya da duvara monte edilebilen esnek kurulum seçeneklerine sahip. Çeşitli ağ taleplerini karşılamak için PoE, powerline, akıllı ev ağı, 5G erişimi ve DSL erişimi gibi farklı ağ teknolojileri içeren çözümlerimiz var” diyor. Ayrıca giderek artan ağ güvenliğine yönelik olarak da çalıştıklarını söyleyerek, TP-Link’indaha güvenli internet deneyimleri ve kişisel bilgileri korumak için ağ güvenlik hizmetlerini güçlendirmeye devam edeceğini vurguluyorlar.

MüşterilerinTP-Link ürünleriyle mümkün olan en iyi deneyimi yaşamasını sağlama taahhütlerini yerine getirirken aynı zamanda WiFi teknolojisinin sınırlarını zorlamayı da sürdürdüklerini belirten yetkililer, bunlara paralel olarak müşteri hizmetlerinde de en yüksek standartlara ulaşarak her zaman müşteri beklentilerini aşmaya çalıştıklarını bildiriyorlar. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete